Acrylnagels

Acrylnagels behandeling

Acryl bestaat uit een vloeistof en een poeder. Samen vormen ze een vloeibaar bolletje waarmee je een nieuwe nagel creëert op je eigen nagel door middel van tips of sjablonen. Als het product is uitgehard vijl je de acryl in de gewenste vorm en krijg je een natuurlijk uitziende nagel waar je tot wel 4 weken plezier van hebt. Als de de nagels zijn uitgegroeid kun je er voor kiezen om ze op te vullen of te laten verwijderen. Het is ook mogelijk om acryl op je teennagels te laten zetten.

Mooie nagels geven je handen een mooie uitstraling. Het is een wens van vele vrouwen. Soms moeten we de natuur toch een handje toe helpen: nagels zijn van nature niet sterk en scheuren of breken en soms is de verleiding groot om te bijten. Een goede oplossing hiervoor zijn acrylnagels. Ze zijn stevig en blijven enkele weken zitten. Acrylnagels ogen bovendien erg natuurlijk. De acrylnagels worden in het verlengde van uw nagels geplaatst met de lengte van uw keuze. Over de bovenkant wordt een dunne laag acryl aangebracht om het één geheel te laten vormen. Vervolgens kunnen uw nagels ook worden afgelakt in de gewenste kleur of misschien wilt u er een leuk design op laten zetten, alles is mogelijk.

acryl-nagel-productenIk werk uitsluitend met bekende topmerken, hierdoor heeft u een zeer grote keuze in sprankelende kleuren en glitters, ook kan u kiezen tussen een naturel afwerking, French manicure (met een wit randje) of color.

Acrylnagels kunnen beter tegen een stootje omdat ze harder zijn. Acrylnagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaats. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt uw nagel gemodelleerd.

Acrylnagels harden uit door middel van warmte. Met beide producten wordt er zo dun mogelijk gewerkt zodat er een zo natuurlijk mogelijke nagel ontstaat.

Als u geen lange nagel verlenging wilt kunnen wij een laagje acryl of gel aanbrengen ter versteviging van uw eigen nagel. Zo krijgt uw eigen nagel de kans om langer te worden zonder dat deze afbreekt. Net zoals bij een nagelverlenging kunt u kiezen uit french nails en natural nails